10 de maig, 2006

TORNEIG DE FUTBOL DE LA U.E. COMA CROS



Aquest dilluns, 1 de maig, la Unió Esportiva Coma Cros va organitzar el torneig de futbol infantil al camp de les Guixeres. Equips d’arreu de Catalunya van participar-hi. Fins i tot l’equip infantil de l’Español es va traslladar fins a Salt.

Felicito als pares i a la nova junta del Coma Cros per la feina feta. Són moltes les hores de treball voluntari esmerçades per organitzar un acte d’aquestes característiques al que hi van acudir més de 1000 persones i que permet donar a conèixer Salt i el seu moviment esportiu. Malgrat les dificultats val la pena veure tanta gent al camp de les Guixeres recolzant el futbol infantil.

L’esport de base infantil és un element més de l’educació dels nens i molt important, no només pel que suposa d’educació física. Em va sorprendre veure com molts pares s’entusiasmaven veient jugar els seus fills, i fins i tot els gravaven i com els nens atenien “fil per randa” les instruccions de l’entrenador.

La Coma Cros comença una nova etapa amb una nova junta, amb molta empenta i ganes de fer coses, i no només a nivell esportiu. La Coma Cros vol continuar conservant la identitat pròpia d’un club amb molts anys d’història lligat al moviment obrer i al veïnat de Salt. Bona feina i molts ànims!!!